contacts
view catalogue

Lakossági és közületi üvegezés, tükörszerelés helyszíni kiszállással, üvegbeépítés, üvegszereléssel NON-STOP 0-24 óráig hétvégén és hétköznap egyaránt.

Az üvegezési munkákat rövid határidővel, azonnali kiszállással is vállaljuk. Üveges gyorsszolgálatunk Tata, Tatabánya, Komárom, Esztergom területén, és környékükön dolgozik éjjel-nappal.


Vállaljuk egyedi méretű, az Ön által kiválasztott típusú, fajtájú, színű, tükör beszerzését, vágását, csiszolását, homokfújását, és igény szerint felszerelését, összeállítását.

- Kiállítótermünkben több tíz, különbözőfajta előszobai, fürdőszobai, hálószobai tükörrel várjuk ügyfeleinket, amelyek késztermékként azonnal fel is szerelhetőek!

- Visszapillantó tükör cseréje motortól a kamion méretig.

- Megfigyelő, lopásgátló tükrök gyártása. (Sajnos előfordul, hogy egy üzlet tulajdonosa a keményen végigdolgozott hónap után hiába számolja a bevételét, a profitot eltüntette "valaki".

Nehezen belátható helyekről eltűnnek termékek, amelyek havonta több százezer Ft veszteséget is jelenthetnek a tulajdonosnak.
A beltérben alkalmazható, egyszerűen felszerelhető megfigyelő tükrök nagyon kedvező áron hozzáférhetőek, árukat már 1-2 hét elteltével behozhatják.
Fontos, hogy ezek a tükrök a legkisebb torzítással rendelkezzenek, itt pontosan kell látni, mi is történik.

- Tükrök méretre, formára vágva az Ön egyedi igényeinek megfelelő kivitelezéssel

- Ezüst,arany, bronz, zöld, színekben

- Fazettázval, csiszolva, fúrva stb. az Ön elképzelése szerint

- Ha kell, a helyszínen beépítjük /ragasztás, szerelés, beépítés, stb./

- Üzletek tükrös dekorációja

- Tükörfal készítése edzőtermek, fitnesstermek, tánctermek részére


Copyright © Csikós üvegezés, tükörkészítés
Web page by Frpeter